Workshop Mindfulness

‘Met aandacht in het nu’

Het grootste deel van de dag leven we in ons hoofd. Ons bewustzijn bevindt zich in een malende stroom van gedachten. Constant ben je aan het nadenken, tegen jezelf aan het praten of met anderen in overleg. Het is heel goed en nuttig om bezig te zijn met je gedachten, om te plannen voor de toekomst en het verleden te overdenken. Om echt voldoening uit je leven te halen heb je echter het NU nodig. Een balans tussen denken en zijn. De schrijver Eckhart Tolle heeft ons al veel geleerd over aandachtsvol (= mindful) aanwezig te blijven in onszelf.

Bewustwording van je lichaam kan je dichter bij jezelf brengen. Je kunt aandacht oefenen door jezelf te trainen in het richten van die aandacht. Het kan je helpen om te ontspannen, meer te genieten van het leven zoals het is en meer zicht te krijgen op je eigen gedrag. Denk hierbij aan irritaties, emoties, gedachten, loslaten, acceptatie, vertrouwen, geduld en vermoeidheid.. NU, niet straks, is de essentie van je bestaan.

In deze workshop van 2 uur leer je oplettendheid te betrachten. Je leert expliciete en eenvoudige instructies in de praktijk te brengen. Je leert rust en helderheid te zoeken in jezelf. Mindfulness is het antwoord van deze tijd voor de verschillende weersomstandigheden in je leven. Dit gebied is altijd toegankelijk, wat je ook mankeert.

Laat je verrassen en aanvaard de uitnodiging tot bewegen naar meer balans, controle en plezier in je leven. NU…

Wanneer?

Datum: 14 april 2019
Tijdstip: 12:45-14:45 uur
Kosten: leden € 17,50, niet-leden € 22,50

Aanmelden

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Spinning Event 2019

  Zoals elk jaar organiseert Actioncenter Hoogland een Spinning Event t.b.v. ee...

  Lees meer
 • Workshop Mindfulness

  ‘Met aandacht in het nu’ Het grootste deel van de dag leven we i...

  Lees meer
Meer nieuws
 • personal Coach

  Personal Coaching

  Bij Actioncenter Hoogland ontvang je Personal Coaching wanneer jij dat nodig hebt!

  Lees meer
 • Overstapservice

  Makkelijk overstappen

  Nog lid bij een andere club? Sport tot 3 maanden gratis als je overstapt!

  Stap nu over!