Spinning Event 2019

Zoals elk jaar organiseert Actioncenter Hoogland een Spinning Event t.b.v. een goed doel. In 2019 is dit de Roparun.

Stichting Team90 maakt al meer dan 20 jaar deel uit van de Roparun. Team90 is een groep vrienden die zich elk jaar weer inzet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen (jong en oud) die kanker hebben. 

Hun motto is: "Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Team90 probeert via sponsoren gelden binnen te halen en daar een sportieve prestatie tegenover te zetten, namelijk 520 kilometer in estafettevorm hardlopen van Hamburg naar Rotterdam.  

Van 8 t/m 10 juni 2019 gaat de Roparun weer van start en wij zijn erbij! Team90 organiseert het hele jaar door diverse activiteiten, zoals trailruns in Amersfoort en omstreken waar mensen zich voor kunnen inschrijven. De opbrengsten gaan volledig naar de Roparun.

Actioncenter Hoogland en Team90 hebben de handen ineen geslagen om samen een Spinning Event te organiseren.

Dit event vindt plaats op vrijdag 29 maart 2019. Het start om 18.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Als je de uitdaging aan wilt gaan, kun je je dus voor drie uren inschrijven. De kosten bedragen € 10,- per uur en de opbrengst gaat voor 100%  naar Team90 en dus naar de Roparun. Er zijn diverse spinning instructeurs, er is muziek en er is nog een verrassing. Tijdens het event zal er worden gezorgd voor de inwendige mens en ook na afloop staan een hapje en drankje klaar om nog even na te genieten. Laten we er met elkaar een topavond van maken.

Heb jij zin in deze uitdaging? Geef je dan snel op, steun Team90, steun de Roparun! Inschrijven kan aan de balie van Actioncenter. Voor vragen kun je je wenden tot Petra Claassen of Bas van de Geest (06-46730009).

Tot 29 maart!

Nieuws

 • Spinning Event 2019

  Zoals elk jaar organiseert Actioncenter Hoogland een Spinning Event t.b.v. ee...

  Lees meer
 • Workshop Mindfulness

  ‘Met aandacht in het nu’ Het grootste deel van de dag leven we i...

  Lees meer
Meer nieuws
 • personal Coach

  Personal Coaching

  Bij Actioncenter Hoogland ontvang je Personal Coaching wanneer jij dat nodig hebt!

  Lees meer
 • Overstapservice

  Makkelijk overstappen

  Nog lid bij een andere club? Sport tot 3 maanden gratis als je overstapt!

  Stap nu over!